Over

Stéphanie hier. Theefanaat, freubelaar en altijd te laat. Stopt ontelbaar veel kleren in haar online winkelmandje, maar rekent bijna nooit af. Begint in 2018 met een blog: een goede 10 jaar nadat het hip was om te beginnen met bloggen, maar so be it.

Voordat ik de naaimachine van mijn oma had geërfd, zo’n vijf jaar geleden, had ik nog nooit iets genaaid. Het aanzetten van knopen niet meegerekend. Je weet wel, op dat bloesje dat al weken op de ‘maak’-stapel ligt maar dat je vandaag echt aan moet, 5 minuten nadat je eigenlijk al de deur uit had moeten gaan.

Maar die naaimachine dus, daar begon het allemaal mee: er ging een nieuwe wereld voor me open. De wereld van Pinterest en het lezen van eindeloze blogs van over de hele wereld. Tilly and the buttons, A Beautiful Mess, A pair & a spare, om er maar een paar te noemen. Toen dacht ik, dat kan ik ook. In het Nederlands weliswaar, want zo’n blog ben ik nog niet tegengekomen tijdens mijn nachtelijke omzwervingen op het internet. Mocht je die wel gevonden hebben, laat het dan even weten, scheelt mij een hoop gedoe 🙂